ChristenUnie-SGP haalt zetel in Noord-Brabant, hartelijk dank!

kaartdonderdag 19 maart 2015 12:35

Met 16761 stemmen heeft ChristenUnie-SGP na vier jaar van afwezigheid weer een zetel behaald in de Provinciale Staten van Noord-Brabant. Wij zijn blij en dankbaar met dit resultaat. Een kort woord van Lijsttrekker Hermen Vreugdenhil en Arie van Loon, de nummer twee op de kieslijst.

Beste vrienden van de ChristenUnie en de SGP,

Wat zijn we blij: we mogen weer een zetel innemen in de provinciale staten! Heel veel mensen hebben zich ingespannen om tot dit resultaat te komen en meer dan 16.000 kiezers gaven in Brabant het vertrouwen in onze partijcombinatie. Wij danken onze Heere voor deze zegen op onze arbeid.
In de komende periode zullen wij gaan werken aan de vorming van van een goed team van betrokken leden die zich de komende vier jaar willen inspannen voor de provinciale politiek. Het is ons voornemen u goed op de hoogte te houden van ons werk in de staten.
Voorafgaand aan de campagne vroegen wij uw gebed voor ons werk. Vandaag vragen wij u ons te blijven steunen met uw gebed en uw betrokkenheid. Verder willen wij u hartelijk bedanken voor uw steun en uw stem.

Hartelijke groet,

Hermen Vreugdenhil en Arie van Loon


  1. Voor meer cijfers en de uitslag per gemeente: klik hier
  2. Artikel in lokale media n.a.v. winst ChristenUnie-SGP: klik hier

« Terug

Archief > 2015 > maart

Geen berichten gevonden