ChristenUnie plakt als eerste verkiezingsposter in Altena

IMG_1870maandag 30 januari 2017 20:29

Zaterdagmiddag was het kandidaat Kamerlid Hermen Vreugdenhil (ChristenUnie) die de eerste poster plakte op de nog lege verkiezingsborden in Altena. De posters van de ChristenUnie hangen er nog wat eenzaam bij, maar dat zal waarschijnlijk niet lang duren. De partij was naar goed gebruik als eerste, de rest volgt ongetwijfeld binnenkort.

Hermen Vreugdenhil uit Nieuwendijk staat op plaats 8 van de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer verkiezingen van 15 maart aanstaande. Vreugdenhil heeft zich de afgelopen jaren in de lokale en provinciale politiek ingezet voor onze regio. Te denken valt aan de problematiek rond de A27 en de Merwedebrug, het openhouden van kleine scholen, openbaar vervoer, het ondersteunen van vrijwilligers en mantelzorgers en ondersteuning van  agrarische bedrijven.

Ook is Vreugdenhil een pleitbezorger voor een stevige aanpak van de enorme drugsproblematiek in onze provincie. Zo maakt hij zich er hard voor dat het geld dat justitie afpakt van drugscriminelen gebruikt wordt om de handhaving in Brabant te versterken. Ook zet hij zich samen met andere provinciale ChristenUnie fracties in voor een integrale aanpak van drugsdumpingen.

« Terug

Archief > 2017 > januari

Geen berichten gevonden